Otteita vieraskirjasta

22.2.02

Mimmin runo:

Kätkällä on hyvä olla,
siellä tämä mökki on.
Kätkän mökki on verraton,
Kätkällähän tämä mökki on.

MIMMI 7v

10 - 13.3.2002

Loistavaa aurinkoa ja hohtavia hankia on koettu sekä lykkien, lasketellen ja kelkan ja pulkan kyydissä. Toffen mielestä gondoli oli paras tapa nousta huipulle (ja takaisin). Mökissä oltavat ovat olleet ruhtinaalliset ja rauhalliset. Tulemme mieluusti toistekkin !

Bo Lönnqvist

Toffe Lönnqvist (3v)

Maria Sandström

Jan Sandström

17-24.3.2002

Perinteinen viikon 13 lapin loma siirtyi viikkoa aikaisemmaksi ja sääkin muutti. Alkuviikko tuiskutti, mutta loppuviikosta lunta riittikin sitten rinteillä pöllytettäväksi. Muutama aurinkoinen päivä kammin poropeijaiset sai muutaman pyryttäneen päivän kumottua...Oikein mukava mökki ja ehkä pääsemme vielä joskus toistekkin tänne lomailemaan.

Minna & Tommi

Sari ja Juha

Wallu (Rommi 80% loppui kesken)

25. - 31.3. 2002

Pääkaupunkiseudulta ensin seminaaria pitämässä sitten pääsiäistä viettämässä -onneksi kaikki Lapin lomaan kuuluva koettiin: poroajelu, huskyajelu, poronsyönti muodossa jos toisessa, mutkamäki, pulkkamäki ja suksimäki - hyvä lomakohde on Levi ja hulppean "kodan" ovat tänne aikaiseksi saaneet

Paula, Simo ja Luka 3v

7.4 - 14.4.2002

Tosi hieno mökki tää Kätkänkulma! Sää on ollut aika pilvinen, mutta mikään estä tosi skimbaajaa menemästä mäkeen :) Oli huippu juttu, et vatkainkin löyty! :)

Karjalaiset, Kaiposet & Tuppuvaiset